Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki használja/használta a...

Aki használja/használta a Relax&Tone-t:nektek hatott? Fogytatok? Mennyi ideig használtátok és hányszor egy héten?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeptemberbe vettem.Nagyon elégedett vagyok vele.

A combomat vékonyitottam vele.Nekem mindig erös combjaim voltak az edzés miatt és mivel nem tudtam ugy járni edzésre mint eddig így kelett valami amivel kiegészitem az edzésemet.Vettem ezt a gépet és iszonyat h mennyire jó.

Igaz 1-2 honap mig teljesen meglátszik(napi használattal)mondjuk csak annak ajánlom aki tényleg rászán napi 20 percet és ki is tudja várni hogy pár hét amig tapasztal valamit is,de az tény h ellemes a használata és nagyon megéri.Nálam más is ésrevette h használ szóval nem csak én láttam magamon.Csak ajánlani tudom,de csak ha tényleg minden nap tudod használni.

(Ui.Egy egy nap kimaradhat,de pl én kihagytam multkor 2 hetet kb és már láttam is a hatását,szóval azota csinlom megint rendesen mert nem érdemes visszaszeni pusztán lustaságbol azt ami szépen lement.)Most csinálom ezt+ januártol edzés ugyhogy nyárra szerintem tökéltes lesz.

Én mint irtam ezt nem az edzés tette mert én ott csk erösödk általában és évek alatt nem tudtam a combomon szálkásitani,egészen addig amig ezt meg nem vettem.

Én még valami:)Nem eszem máshogy,azt eszem amit eddig.

2010. dec. 30. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi.én most kezdtem el használni.és tényleg jó érzés.de ha egyszer elkezdtem akk mostmár mindig kell használjam,még meg nem öregszem?:P
2010. dec. 30. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát amig el nem éred a célod addig tuti,aztán lehet utána elég csak odafigyelni majd a kajálásra,vagy elég ha 2-3 naponta csinálod,de ha látod h jo és van időd mindenképp érdemes.Remélem én is h nyárra már minden szép lesz.
2010. dec. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!