Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy kell a mának élni?...

Hogy kell a mának élni? Egyáltalán visszajönni a jelenbe?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre magamon hogy mióta számítógépezem(elég sokat) ha kimegyek pl:kutyát sétáltatni, vagy iskolában vagyok vagy tulajdonképpen bárhol máshol úgy érzem mintha nem lennék ott, meg olyan erőtlen is vagyok és álmos. Ha meg történetesen itthon vagyok akkor is csak a jövőbe tudok tervezni és soha nem tudom élvezni a jelent. Már nagyon bánt hogy tök sok időm veszik így el hogy: Na majd akkor boldog leszek ha...

Remélem értitek hogy mit akarok írni.

(ja és tudom hogy kevesebbet kéne gépezni, de nem tudok mit csinálni. Sportolni is beiratkoztam tavaly de ott is így voltam, amikor elindultam oda már akkor haza akartam jönni ezért pár hónap után ki is iratkoztam)

15/L

2010. dec. 26. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Iskolapszichológus a netfüggőséged miatt? Nem bántani akarlak, de sztem itt a kutya elásva nálad...
2010. dec. 26. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Értelek azt hiszem,de magadnak kell tenned ez ellen,barátnőket szerezni és néha összejárni,beszélgetni,nem baj ha tervezed a jövőt,az nem baj,erről is beszélgethettek.De ki kell lépned a csak otthon zajló életedből,mert a fiatalság gyosan elszáll és már nem lehet visszahozni.Tapasztalat,enegem más dolgok akadályoztak,hogy boldog legyek,és gyerek,fiatal,az idő elfutott és már nincs visszaút.De neked még van.
2010. dec. 26. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Szívesen eljárnék én, de nincs senki akivel lehetne. Nem azért mert nincsenek barátaim, több is van, de egyikükkel se lehet ilyet szervezni. Most megyek gimnáziumba, remélem ott változik majd a helyzet.
2010. dec. 26. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!