Normális a darabos menzesz?
Figyelt kérdés
olyan darabok jonnek ki a menzeszemmel mint a májdarabka,kb.2-3 cm.normális ez?még ilyen menzeszem soha nem volt.az ultrahangon mindent rendben találtak.2010. dec. 23. 12:49
1/6 anonim válasza:
köszi szépen... most pedig elmegyek okádni.
2/6 anonim válasza:
Normális, nekem is szokott ilyen lenni.
3/6 anonim válasza:
Nyálkahártya darabok. Normális. Bár ha eddig nem ilyen volt, akkor érdemes megemlíteni az orvosnak.
4/6 A kérdező kommentje:
az elso válaszolonak írom,hogy nyugodtan menjen okádni,mert akkor o nem no ha nem tud ilyet olvasni se.amúgy nem akart megjonni a menzeszem ezért mentem el a dokihoz,rendben volt minden és még aznap megjott de úgy ahogy írtam.szerintetek ez osszefugghet azzal hogy nem tudok teherbe esni?pedig már van egy fiam,és igaz hogy még csak 5 hónapja próbálkozunk,de a fiam egyre osszejott és most megvagyok ilyedve hogy mi van,foleg ilyen menzesszel.
2010. dec. 23. 16:33
5/6 anonim válasza:
Persze, azok endometrium, azaz méhnyálkahártya darabok. Tulajdonképpen a menzesznek az a lényege, hogy ez távozzon. (a vér az csak kíséri)
6/6 anonim válasza:
Szia, érdekelne, így hosszabb idő távlatából, hogy összejött-e a baba?
sajnos én is hasonló cipőben járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!