Miért zsibbad a kezem ilyen gyakran? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy pár hete elkezdett zsibbadni a kezem mindenfajta ok nélkül. Ez még az elején nem is zavart,de egyre rendszeresebbé vált... sokszor már akkor is elkezdi mikor csak pl. Tv-t nézek. Ennek lehet oka az hogy a szívemmel egy kis baj van,de ez nem komoly. Légyszíves segítsetek.2010. dec. 21. 20:47
1/4 anonim válasza:
Lehet, de mivel ezer oka lehet egy ilyen tünetnek, köztük súlyosak is, inkább keress fel egy orvost.
2/4 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy pontosan hol zsibbad, bizonyos mogzásoktól hogyan változik, neurológiai vizsgálat mit mutatna stb. Az elsőnek igaza van, ezzel nem szabad várni, el kell menni orvoshoz.
3/4 tetris válasza:
Nálam a pánikbetegség egyik kisérő tünete volt sokáig a kézzsibbadás.
4/4 anonim válasza:
épp kiakartam írni egy ilyen kérdést. De neked előtte nincs semmi ?? Nekem párszor történt, talán háromszor, iszonyúan elkezdett fájni a mellkasom, úgy hogy a gyerekkel a játékot is abba kellett hagynom, és meg kellett ülnöm.fél óra mulva elmúlt, majd két napig zsibbadat a kezem. de még orvoshoz nem mentem én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!