Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért zsibbad a kezem ilyen...

Miért zsibbad a kezem ilyen gyakran? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy pár hete elkezdett zsibbadni a kezem mindenfajta ok nélkül. Ez még az elején nem is zavart,de egyre rendszeresebbé vált... sokszor már akkor is elkezdi mikor csak pl. Tv-t nézek. Ennek lehet oka az hogy a szívemmel egy kis baj van,de ez nem komoly. Légyszíves segítsetek.
2010. dec. 21. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de mivel ezer oka lehet egy ilyen tünetnek, köztük súlyosak is, inkább keress fel egy orvost.
2010. dec. 21. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Fontos lenne tudni, hogy pontosan hol zsibbad, bizonyos mogzásoktól hogyan változik, neurológiai vizsgálat mit mutatna stb. Az elsőnek igaza van, ezzel nem szabad várni, el kell menni orvoshoz.
2010. dec. 29. 17:47
 3/4 tetris ***** válasza:
Nálam a pánikbetegség egyik kisérő tünete volt sokáig a kézzsibbadás.
2010. dec. 29. 17:58
 4/4 anonim válasza:
épp kiakartam írni egy ilyen kérdést. De neked előtte nincs semmi ?? Nekem párszor történt, talán háromszor, iszonyúan elkezdett fájni a mellkasom, úgy hogy a gyerekkel a játékot is abba kellett hagynom, és meg kellett ülnöm.fél óra mulva elmúlt, majd két napig zsibbadat a kezem. de még orvoshoz nem mentem én sem.
2010. dec. 29. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!