Kiment ma a vállam másodjára, visszarakták járt még így valaki?
Figyelt kérdés
műtétre szorul ez ha ilyen könnyen megy ki?2010. dec. 20. 18:05
1/5 anonim válasza:
ez rendellenes, de nem szükség műtét. táplálkozz egészségesen, kíméld az ízületeidet, és fogyassz rengeteg vizet. érdemes porcerősítőket és vitaminokat szedni, lhetőleg megbízható forrásól, pl pa.com
2/5 anonim válasza:
puritan.com , ezt akartam írni..
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 28. 20:02
4/5 Meera válasza:
Nekem a térdem ilyen, már 5éve, hogy először kiment, van, hogy vasszamegy magától, van, hogy a kórházban az orvos rakja vissza, ami azért gáz, mert gipszet is ad...:(
Úgyhogy az esetből tanulva volt, h én raktam vissza...;)
Én nem tudom, nekem mitől, volt, hogy akarták műteni, de nem lett belőle semmi,mert fiatal vok, és hátha javul...Azóta se javult:))
De elméletileg erősíteni kéne, mert gyengék benne az izmok, ami azért is vicces, mert versenyúszó vagyok, heti 13edzéssel, és tiszta izmos szerintem...:D
Vigyázz a hirtelen mozdulatokkal, és ha fáj ne erőltesd...Ha pedig tényleg nagyon sokszor megy ki, orvoshoz kell fordulni.:(
14/L
5/5 A kérdező kommentje:
17:46
De ,hogyan tudod te visszarakni magadnak nekem annyira fájt ,hogy nem bírtam mozdítani..
2011. jan. 26. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!