Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eltörött a bokám. Már levették...

Eltörött a bokám. Már levették a gipszet, elvileg jönnie kellett volna a gyógytornásznak, de nem jött, így én magam szeretnék ilyen gyógytornát végezni?

Figyelt kérdés
Mit ajánlanátok?
2010. dec. 18. 14:21
 1/2 PT-Daniel ***** válasza:

A kollegam neveben elnezest kerek! Nagyon sajnalom, hogy magadra maradtal.

Ha orvosilag javasolt neked a gyogytorna, akkor kerlek, ne probalkozz sajat magadon, mert nagyon fajdalmas es tartos következmenyeket okozhatsz ezzel a kiserletezessel.

Az, hogy eltört a bokad, nagyon apro informacio (kb. Mint ha egy autoval kapcsolatban kerdeznem: Zörög elöl jobb oldalt, hova dugjam a feszitövasat?). Rengeteg struktura talalhato a bokadon, amit figyelembe kell venni es, amit egy physiotherapeuta vagy gyogytornasz csakis tesztekkel es megerintessel ertekelhet.

Hozzaertö ennyiböl nem fog tudni mas javaslatot adni,mint, hogy vard meg a gyogytornaszt vagy keress egy masikat!

Ha nem is ezt a valaszt vartad, remelem, tudtam segiteni.

2010. dec. 18. 15:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, örülök, hogy még vannak ilyen emberséges emberek:):) Azt hiszem, hallgatok rád, és nem kísérletezem, bár már egy hete kellett volna, hogy jöjjön, de hát még nem ért el idáig.A háziorvos rendelte ki, annyival, hogy 'majd hív'.Ja oké....amúgy nyílt bokatörésem volt,2 hete vették le a gipszemet.Hát nem tudom,akkor majd lesz valami.Mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltál!:):)Legyen szép napod!
2010. dec. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!