Lehet valami problémája abból a gyógytornásznak, ha ajándékba adok neki valamit?
Nem tudom, hogy a gyógytornászoknak van-e etikai kódexük, de pl. a szociális szakmának van, így ha ők kapnak, és elfogadják, akkor az etikai vétségnek számíthat (ha megtudja a főnöke, ha összehívják az etikai bizottságot, és ha azok úgy döntenek).
Kérdés, hogy át tudod-e adni neki úgy, hogy mások ne lássák, legalábbis kollégák ne. Mert, ha igen, akkor simán menni fog, nem tudják meg. Ha viszont a kollégái látják, akkor dilemma.
Ha nem pénzt adsz neki, hanem egy ajándékkosarat, akkor nem lehet belőle problémája.
Én is adtam a gyógytornászomnak ajándékot, és nagyon jólesett neki. Megérdemelte, mert sokat segített nekem, végig nagyon rendes volt hozzám.
A jó kapcsolatotok ellenére sem biztos, hogy elfogadná, de ha elég határozottan adod oda, nem tud mit tenni. :) Az ajándékkosár talán kicsit túlzás, de ha vmi kisebb méretű, akkor talán belefér, de lehet jobb lenne, ha Te válogatnál össze néhány kisebb dolgot (hasonlót, mint amik a kosárban szoktak lenni, csak kevesebbet)
Ez pl. a héten történt: Ofotértben voltam, fiatal eladólány szolgálta ki és intézte a papírmunkát egy olyan 35 körüli férfinek, szimpi lehetett a pasasnak a csajszi,tök jól elbeszélgettek, viccelődtek, szóval miután végeztek, elment a pasi, majd egy kis idő után visszajött egy doboz desszerttel, hogy megköszönje a csajszi kedvességét.
Itt semmi probléma nem volt, szerintem nálad sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!