Létezik csecsmőknek természetgyógyász? Vagy valami
hasonló?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 12:22
1/9 anonim válasza:
Igen, csak most börtönben van :-))))
2010. dec. 16. 12:24
2/9 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, vidd a kisbabádat rendes orvoshoz, ha a jelenlegivel nem vagy megelégedve, akkor egy másikhoz. Ha nem vagy híve a gyógyszerezésnek, akkor olyanhoz fordulj, aki ismeri a homeopátiás gyógyítást, bár tudnod kell, hogy ők sem tagadják meg az összes modern gyógyszert, vannak helyzetek, amikor muszáj ezeket adni.
2010. dec. 16. 12:30
3/9 A kérdező kommentje:
A barátnőm kisbabájáról van szó és szegény kislányának (6hónapos), minden héten átmossák a könnycsatornáját és már több féle szemcseppet is kapott és nem jó! reggel nem bírja kinyitni a szemét, úgy összevan ragadva, egész nap kamillázza és semmi nem használ! ezért gondolta h vmi természetgyógyász tudna segíteni!
2010. dec. 16. 12:34
4/9 anonim válasza:
Kerestem Ausztriában, Magyaro-on is legalább "természetesebb" felfogású gyerekorvost, kb. 3 éve, de nem találtam. Egyedül homeopátiás gyerekorvosról tudok, Magyaro-on jobb a helyzet ebben szerintem, a natursziget.hu-n találsz ilyen orvosokat vagy a goggle-ba beírva, esetleg telefonkönyv. (Bocs, nem tudom már, hogy akkoriban ezek közül honnan vettem az infót.) Természetgyógyász kortól függetlenül van, és ismereteim szerint nincsen külön csecsemőknek természetgyógyász.
2010. dec. 16. 12:39
5/9 anonim válasza:
Csak olvasóként vannak ismereteim erről. Az lehet, hogy az alapbetegséget gyógyítja a könnycsatorna átmosása, és az orvosok jobban tudják megítélni, ha ez szükséges, ebben rájuk hallgatnék. Viszont magamról tudom, hogyha "piszkálom", mosogatom a szememnél, az irritáció miatt is és szerintem az újra és újra végzett kezelések okozhatják a tünetek felerősödését.(?)
Homeopátiás szemcsepp van, nekem ez használt, és javasolnám homeopátiás gyerekorvoshoz vinni, mit javasol! A naturszigeten is megkérdezhető, de szerintem ebben a korban mindenképp személyes konzultáció kell, és ha bármi természetes szerre akadnának, azt is javasolt a gyerekorvossal megkonzultálni (ált. más orvosok rá adják az utat ebben a korban).
12.39
2010. dec. 16. 12:47
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2010. dec. 16. 12:52
7/9 anonim válasza:
Egy ismerősünk picuri kislányával hasonló baj volt, állandó szemgyulladás, előfordult olyan, hogy napközben is mintha sírt volna, úgy folyt a sárga ragacsos trutymó a szeméből. Alvás után pedig csak vattapamaccsal feláztatva lehetett eltávolítani a váladékot, hogy ki tudja nyitni a szemét. A klinikára hordták/hordják rendszeresen, azt mondták, az egyik könnycsatornája nem elég fejlett, ez okozza a bajt, állítólag nem is túl ritka dolog. Már többször átmosták, rendszeresen kap szemcseppeket. Márciusban lesz 3 éves és egyre javul a helyzet, most már a szülők is látják az alagút végén a fényt. Azt javaslom, hogy a barátaid is vigyék el a klinikára a kislányt és bízzanak az orvosokban.
2010. dec. 16. 12:54
8/9 anonim válasza:
Szerintem az egyik nem zárja ki a másikat. Pl. egy kineziológus kezelése nem hiszem, hogy beleavatkozna a hagyományos kezelésbe. Ha nem sajnálják rá a pénzt, akkor nem sokat lehet vele veszíteni szerintem.
2010. dec. 16. 16:46
9/9 anonim válasza:
Biztos nem sajnálják a pénz, ha a gyerekükről van szó.
Pont ezért szégyen ez azokra nézve, akik ezt kihasználják.
Magyarország másik neve "lehúzásország", nem tudtad?
A magyarok munka nélkül akarnak jól élni, hiszékenyek és ostobák.
Inkább vinném külföldre, ha a saját gyerekemről lenne szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!