Csomó a fülem mögött. Mitől?
Semmiből semmi egy órája vettem észre hogy a jobb fülem mögötti csont mintha meg lenne duzzadva és fáj is picit, főleg ha hozzáérek. Mintha egy dudor lenne ott...de mutattam apukámnak, ő is érzi de először észre sem vette ugyhogy nem túl nagy. Igazából mindenen beparázok, ettől is megijedtem ....fogalmam sincs mitől lehet.De ha balrahajtom a fejemet a nyakam is fáj, mondjuk reggel emlékszem hogy el aludtam az az oldalt, na de azért lenne ott az a valami?
Amugy menstruálok is és 2napja a fejem is fájdogál...de ezt csak most vettem észre.
És fogyózok, mindennap keményen rubint rékázok és ott a hasizomgyakorlatnál, van egy rész amikor érzem hogy kicsit a nyakamat is megerőltetem.....
Ötlet?Tanács?
Előre is köszönöm,
22L
nekem ez nem tűnik zsircsomónak az van a páromnak a karján, lábán,-azt ismerem....nekem ez olyan keményebb dudor, mintha a csont fájna. nem tudom mi lehet de aranyosak vagytok hogy próbáltok ötleteket adni:)
Én nagyon olyan vagyok aki meg tud ijedni a legkissebb problémától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!