Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik karból...

Szerintetek melyik karból érdemesebb plazmát adni?

Figyelt kérdés
ma jelentkeztem plazmadonornak, és megállapították, hogy mind két karom vénája alkalmas rá. érdekelne, hogy akik már vettek ilyenben részt, ők melyik karból adtak, vagy teljesen mindegy, mert a rosszullét kockázata ugyan annyi...
2010. dec. 13. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy gondolod, hogy az ilyesminek van bármi jelentősége is? Aranyos elgondolás, de igazából tök mindegy, hogy honnan adod :)
2010. dec. 13. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Inkább abból, amelyiket kevesebbet használod. (Ha jobb kezes vagy, akkor a balból).
2010. dec. 13. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem ha jobb kezes vagy a bal kézből adj, ha bal kezes vagy jobb kézből, hogyha ne adjisten megfájdul a kezed( nekem vérvétel utána néha szokott ott lüktetni) ne legyen baj:)

2010. dec. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!