Volt már vakbélgyulladásod? Milyen tünetei vannak? Hogy zajlik a műtét?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 13:12
1/1 anonim válasza:
Volt.Kemény volt a hasfalam és minden (étel,ital; egy korty) is visszajött.Vért vettek tőlem a kórházban,iszonyat magas fehérvérsejtszámom volt.A műtét előtt kapsz bátorító injekciót (nyugtatót),aztán irány a műtő,altatómaszk az arcodra és csucsu.Felébredni iszonyat sz@r,a torkom tele lett váladékkal és a friss sebemmel biztatott az aneszteziológus,hogy köhögjek.Hát,azt se tudtam,mit csináljak: vagy megfúlok a cucctól a torkomban v. köhögök és szétnyílik a sebem,Persze a köhögést választottam,de a seb egybemaradt:) A következő két nap kellemetlen lehet,mert a vágás alatt elkezdenek mozogni a belek,és az kissé fájdalmas.Kaphatsz mondjuk fájdalomcsillapítót,ha kérsz.Nem kértem,mert csak hátsó fertályba adták,inkább sziszegtem 2 napig.Ami nehézkes még kissé,az a felkelés az ágyból,de ki lehet tapasztalni,hogy a legjobb.2-3 hét után egész tűrhető volt,az idő elteltével egyre jobb lett.Már 3 éve volt,a heg is szép lett,persze azért,mert nem egy hentes végezte a műtétet.Remélem azért nincs vakbélgyulladásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!