Gond lehet a bal fülemmel?
Figyelt kérdés
Teljesen véletlenül vettem észre, hogy mikor teljesen hátra hajtom a fejem és csattogtatom a fogaim akkor a bal füllemmel úgy hallok, mintha belenne dugulva. Minél nagyobb fokba van hátra hajtva a fejem, annál mélyebben hallom ezt a bedugult hangot. Semmi fájdalamt nem érzek ezzel kapcsolatban. Mi lehet ez? Nézessem meg orvossal?2010. dec. 12. 20:07
1/4 anonim válasza:
Végezzél még pár kitekert mozdulatot, és közben csattogtasd a fogad, mozgasd a füledet, és amit tapasztalsz mind írd meg nekünk is. A doki meg kiröhögi magát. Mondd el neki pl., hogy fejen állva nem tudsz enni.
2/4 A kérdező kommentje:
Jogos, de korábban nem volt ilyen, szóval nem alaptalan.
Nem szoktam kísérletezni, most is evés közbe, mikor hozzám szóltak és félig hétradöntöt fejjel fordultam meg tűnt fel az egész.
2010. dec. 12. 20:25
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy be fog gyulladni? Nem tudom, de nálam így szokott jelentkezni, hogy bedugul, és utána kezd el fájni.
4/4 A kérdező kommentje:
De nincs bedugulva, csak mikor hátrahajtaom és koppannak a fogaim olyan mintha be lenne dugulva, kicsit "bezsong". Nem tudom normális leírni. hogy mit érzek.
2010. dec. 13. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!