Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Létezik hogy a füll-orr...

Létezik hogy a füll-orr gégészeten nem veszik észre hogy gond van a fülemmel?

Figyelt kérdés
Több vizsgálatot elvégeztek de nem találtak semmit,viszont a tüneteim:fülzúgás,időnkénti fejfájás és időnkénti fülfájás megmaradtak...
2010. febr. 20. 19:42
 1/9 A kérdező kommentje:
ja,és amikor fájdogál a fülem akkor az arcomba sugárzik.
2010. febr. 20. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
A fogaidat megnézetted már? Az ios okozhat ilyen tüneteket és nem biztos, hogy te tudsz róla, hogy pl. van begyulladt vagy lyukas fogad.
2010. febr. 20. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Én már egy kisregényt tudnék írni arról, hogy a rokoni, tágabb ismerősi körben kinél milyen ordító tüneteket nem vettek észre. De a kereskedelmi tv-k is hetente többször adnak hírt emberekről, akiket a legsúlyosabb állapotban nem kezeltek, hazaküldtek, majd meghaltak. Aztán ha netán vizsgálat indul, a kezelőorvosok haverjai által adott szakvélemény mindig megállapítja, hogy úgyis meghaltak volna. (Lásd legutóbb az influenzás sakkozót.) Ezzel nem azt akarom mondani, hogy halálos beteg vagy, hanem csak azt, hogy mindennapos a kirívó figyelmetlenség, nemtörődömség az orvosi körökben, és különösebb következménye szinte soha nincs. Ha nem halsz meg, és nagyon erősködsz, hogy baj van, akkor előbb-utóbb rádsütik, hogy beképzelted, neurotikus vagy.

Én azt szoktam csinálni, hogy ha jelentkezik valami probléma nálam vagy a rokonaimnál, a neten megpróbálom megtalálni az okát (amerikai oldalakon, azok nagyon részletesek és használhatók), és valami, lehetőleg természetes megoldást is. És az orvoshoz már úgy megyek, ha egyáltalán muszáj, hogy közlöm a gyanúmat és a megoldási javaslatomat. Van, akinek először tágra nyílik a szeme, de el szokták fogadni a meglátásaimat, és még eddig sikerült is így mindent lerendezni.

2010. febr. 20. 19:52
 4/9 A kérdező kommentje:
most hogy így kérdezed kedves első válaszoló,a tüneteimmegjelenése előtt húzták ki egy rágófogamat de az a bal oldalon volt és most a jobb fülem cseng..még igy is lehet összefüggés?vagy lehet hogy másik fogam van begyulladva?köszönöm hogy felhivtad rá a figyelmemet!
2010. febr. 20. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Neurológushoz is el kellene menni háziorvosi beutalóval, egyáltalán nem biztos, hogy a füleddel van a baj. Mondjuk, az ellentétes oldali fogra nem gyanakodnék, de egy másik fog is lehet.
2010. febr. 24. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
A tüneteid beleillenek egy érszűkületbe. Ne a fülészeket hibáztasd. Ők megállapították, hogy nem a füledben van elváltozás. Tkp. a háziorvosnak kellene koordinálnia, hogy milyen vizsgálatok kellenek a "hiba" megállapítására. Lehetne pl. egy nyaki ultrahangvizsgálat. És addig is próbálkozni értágítóval. Nem írtad a korodat sem. Cigizel?
2010. febr. 24. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz fizetős fül-orr-gégésznél is. Sajnos már én is tapasztaltam, hogy az ingyenes helyeken nem olyan a kiszolgálás, mint ahol leperkálod a 10-20.000 Ft-ot. Persze van kivétel, de sajnos egyre inkább affelé megyünk, hogy hiába a Tb, fizetni kell mindenért, ha normális kivizsgálást akarunk.

Én találtam egy szimpatikus fül-orr-gégészt a neten, ha írsz, megküldöm a linket, de saját tapasztalatom nincsen. Magánorvos egyébként. De azért azt gondolom, valószínűleg tényleg más irányba kell vizsgálgatni téged, mert ha alaposan belédnéztek műszerekkel, akkor sztem is kellett volna találni valamit, ha ott a baj.

2010. febr. 24. 22:10
 8/9 A kérdező kommentje:
27 vagyok és nem dohányzom.
2010. febr. 25. 09:27
 9/9 A kérdező kommentje:
érszűkület miatt fáj a fül?
2010. febr. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!