Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tini vagyok. és sok az arcbőrö...

Tini vagyok. és sok az arcbőrömben az a fekete valamik amiket állandóan ki kell nyomnom és az már idegesít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Por szivem... Mitesszernek hívják.
2010. dec. 11. 12:55
 2/5 anonim válasza:

Azok mitesszerek és attól van hogy a tág pórusaidba szennyeződés kerül és eltömődik.

Célszerű nem otthon nyomkodni hanem kozemtikusal eltüntetni.

De már az is sokat segít, és lecsökkenti a mitesszerek számát hogy reggel, délután amikor haza érsz, lefekvés elött valami pórustistító arclemosóval meg mosod az arcod így kitisztúl.

2010. dec. 11. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen lehetoseged van, ill. hol elsz. Viszont egy kozmetikus is tudna Neked segitseget adni, eloszor is megnezni azt, hogy milyen tipusu a borod, aztan tanacsot tud adni, hogy milyen tipusu borre vasarolj kozmetikumot.

Mivel a rendszeres tisztitassal megfogsz ezektol szabadulni, de folyamatosan nyomkodni nem szabad.

2010. dec. 11. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
járok kozmetikushoz de hát azok nekem folyamatosan visszajönnek..:(
2010. dec. 11. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden életkorban megvan a probléma, tinikorban ez. Túl leszel rajta, ez van. Nagymamakorodban, mikor folyton szaggat a derekad, vágyódva gondolsz majd vissza erre a problémára. :-)
2010. dec. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!