Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elhanyagol? Nem szeret már?...

Elhanyagol? Nem szeret már? Nem veszi észre amit próbálok éreztetni vele? Mit tegyek? Ez már a végét jelenti?

Figyelt kérdés
A barátommal már nagyon régóta együtt vagyunk,lassan 2 éve..A sexnek az ideje most októberben jött el ..majdhogy nem egy évet és hat hónapot vártunk egymásra..Nem élvezem a sexet..nem romantikus...kielégül..bocsánatot kér.én meg hoppon maradok...régebben észre vettem rajta sajnálatot,de most már nem annyira.Ha beszélgetünk próbálom neki mondani én mit szeretnék hogy lenne a jó,ha valami történik vagy komolyan kiöntöm a lelkem neki hogy milyen szarul érzem magam meg minden,nem szól a témához,tudom hogy szeret meg látszik is rajta..de akkor mért ilyen?Nem is tudom el mondani hogy hogy viselkedik..Az iskola miatt keveset találkozunk,a mostani időkben pedig azt mondja a telefonba hogy nem tudja hogy át e jön szombaton,lehet hogy csak vasárnap...pedig nagyon jól tudja hogy nagyon keveset találkozunk..és semmi sajnálatot sem érez amikor azt mondja hogy nem jön el..ha rá kérdezek miért..nem mondja az okát,11 kor ér haza a suliból szombaton és nem jön át délután..nem ér rá..Ez csak ki fogás..a sexet meg már 3-4 hónapja csináljuk kb..de egyszerűen van hogy be teszi húz kettőt és el élvez..én meg nagyon rosszul érzem magam..:S Mi legyen?
2010. dec. 10. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele komolyan. A szex két emberről szól, nem pedig egy oldalú dolog. Mondd meg neki,hogy változtasson ezen, mert te nem érzed így jól magad. Ha nem változtat, akkor hagyd ott, mert valószínűleg, csak kihasznál!
2010. dec. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!