Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek, hogy meghal apukám....

Félek, hogy meghal apukám. Lehet valamit tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Tegnap jelentette be, hogy többet fog dolgozni. Vagyis most már soha nem fog itthon aludni esténként (eddig hetente max. 2x aludt itthon). Azt mondta az ő baja ha lesz vele vmi (aham, mi szívjuk meg a levét). Annyira félek attól, hogy meghal, mert utóbbi időben néha rosszul lett. Nem lesz jobb az anyagi helyzetünk, tulajdonképpen most nem lehetne panasz semmire, nem tudom miért csinálja ezt, mert ha mégis lesz vele vmi akkor nem csak őt veszítjük el hanem csak rosszabbra fordul a helyzetünk..nem igaz, hogy ezt így nem lehet végiggondolni..-.- Pár hónapja meg azt álmodtam, hogy a munkahelyén meghalt.:/
2010. dec. 10. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt nemcsak az anyagiakról van szó, hanem szüleid kapcsolatának problémáiról. Ezt hidd el nekem.
2010. dec. 10. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem agyon hajtja magát, hanem máshol is apuci? Ez azért érdekes, hogy sosem alszik otthon ezután, és eddig is kettőt aludt..
2010. dec. 10. 14:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem hajtja magát máshol..-_-
2010. dec. 10. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem is gyanús a dolog.Valami a szülők kapcsolatában nem oké.
2010. dec. 10. 14:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, egyszerűen munka mániás lett.. régebben tök nyugodt volt meg minden, de most hogy már alig alszik ideges és állandóan hibát talál mindenben...
2010. dec. 10. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy nem a szüleid kapcsolatánál van a bibi akkor oké. Ez te látod és nem mi. Nem lehet, hogy a családban úgy érzi, hogy nincs meg mindenetek, vagy valami ilyesmi és ezért több pénzt akar keresni?
2010. dec. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!