Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennek mi értelme volt? (Bővebb...

Ennek mi értelme volt? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Anyám kb. 6 éves koromban "megvizsgálta" a nemi szervemet (lány vagyok). Gyakorlatilag rábeszélt a dologra. Széthúzta a nagy ajkakat és bámulta vagy 5 percig, aztán még egy törölközőt is "belenyomott", mintha meg akarná törölni vagy nem is tudom. Elég kínos helyzet volt (most is kellemetlen érzés leírni), mert igencsak szégyenlős/gátlásos ember vagyok és nem vagyok hozzászokva, hogy mások nyúlkálnak "oda", még akkor sem, ha a saját anyámról van szó. Tudom, hogy ez már régen volt, de ez egy ún. visszatérő emlék, amit nem tudtam "feldolgozni" azóta sem, mert annyira kínos volt, még rágondolni is az. Arra lennék első sorban kíváncsi, hogy ennek mi értelme volt? Miért kellett ezt csinálnia? (Tőle nem merem megkérdezni.)
2010. dec. 8. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

konkrétan mit csinált?:O

írhatod priviben is

2010. dec. 8. 20:56
 2/4 anonim válasza:

Nem lehet,hogy Édesanyád aggódott valami miatt?Nem voltál akkoriban bárányhimlős vagy nem voltak az ovis/iskolás társaid tetvesek?

Most hány éves vagy?Gondolom sok évvel ezelőtt volt.

Durván csinálta vagy szólt előre,hogy miket csinál?

2010. dec. 8. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán látta a bugyidon, hogy folyásod van, és azt akarta megnézni.
2010. dec. 8. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami furcsa váladékot látott a bugyidon, és meg akarta nézni, hogy nincs-e valami gond a punciddal.
2010. dec. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!