Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aranyér?!?! Bővebben lent!

Aranyér?!?! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Először két éve éreztem egy kis dudort ott, mindenféle kellemetlen érzés nélkül, véletlenül fedeztem fel. El is múlt hamar, nem is tudtam mi lehetett, annyiban maradt. Utána pont egy éve ismét előbújt, de akkor fájt is. Meleg víztől jó lett, meg körömvirággal bekentem. 1-2 nap alatt elmúlt. Pár napja megint előjött, és nagyon fáj! Tegnap estére teljesen elmúlt, nem éreztem ott semmit. Most este ugyanúgy ott van. :( Akkora mint egy babszem, kemény, érzékeny! ülni, menni alig bírok. Az alvás is problémát okoz. Nem vérzik. Vettem a gyógyszertárban Reparont, de semmi! Ez aranyér? Mit csináljak még vele?
2010. dec. 5. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Az bizony :(:(:( Menj orvoshoz, ő segít, felír vényes gyógyszert. Azért is ajánlom h orvoshoz menj mert csak JOBB esetben aranyér...
2010. dec. 5. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak még vele?"

Fogd kézen, és vidd el a doktorbácsihoz!

2010. dec. 5. 22:52
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon kellett ez! :( köszi a válaszod, akkor elmegyek a házihoz!
2010. dec. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!