Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aranyér? Vagy mi lehet ez?...

Aranyér? Vagy mi lehet ez? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Holnap 3 hete hogy szültem.Aznap még észrevettem egy eléggé nagy kemény duzzadást ott lenn...Azt mondta a nővér hogy elfog mulani pár napon bellül...hát ez nem múlt el sőt 2 napja tapasztalom vagy lehet hogy eddig is volt csak a terhesség utáni vérzésem miatt nem vettem észre de vérzek a másik lyukból is.Bocsánat a fogalmazásért de eléggé ciki ezt igy leirni...Előre is köszi a válaszokat
2011. ápr. 29. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Az. Megterhelés a terhesség és szülés, el fog múlni, ne aggódj. Táplálkozz úgy, hogy egy enyhe hasmenésed legyen.Gyógyszert ne. Te tudod, mi hat rád úgy pl: yoghurt+műzli, búzakorpa-búzacsíra?

Az anyatejjel minden átmegy,ezért csak óvatosan

2011. ápr. 29. 12:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem!És akkor azmiatt fáj a k*kilás?Köszönöm a választ!Akkor sok kakaót iszok!Hihi :D
2011. ápr. 29. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Megnézethetnéd azért orvossal, mert lehet, hogy krémet kell rá írni, magától nem biztos, hogy elmúlik!
2011. ápr. 29. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
- igen,attól fáj.( a kakaó, feketecsoki az fog! a tej benne az inkább jóirányba hat) zöldségek, párolva, akkor van vitamin is
2011. ápr. 29. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a kakaótól is sajnos hát hogy is mondjam sűrün kell mennem wcre...köszönöm a válaszokat hát remélem hogy elmúlik mert igy félve megyek nagy wcre...
2011. ápr. 29. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után a Reparon kúp és kenőcs segített (vény nélkül kapható). Ha ez sem hozza rendbe, akkor proctológushoz kell vele menni.
2011. ápr. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!