Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iskolásoknál milyen vizsgálato...

Iskolásoknál milyen vizsgálatokat végeznek és igaz az hogy van beleszólásunk ezekbe? Van aki már szólt bele a vizsgálatba, vagy nem engedte valamenyiket és nem lett belőle baj?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ó,köszönöm szépen,elolvastam.Akkor kicsit megnyugodtam.Kár hogy az orvosok többsége ha az iskolába rendel és nem ahol szokott akkor nem úgy áll a dolgokhoz,mint az a doktornő,akit ide másoltál be.
2010. dec. 5. 17:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha ilyen lesz én nem engedem,aztán majd meglátjuk mi lesz.Nem akarom hogymás döntsön ilyen ügyben rólam,az én testem,meg minden és nem is feltétlenül szükséges eza vizsgálat,mert van ahol nincs is.
2010. dec. 5. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Szükségesnek szükséges lenne. Szerintem ha nem csoportosan akarnak vizsgálni, akkor inkább ess túl rajta.

Mert aztán ha vmi bajod lesz, akkor nézhetsz.

2010. dec. 5. 18:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem,én már döntöttem,nem fogom hagyni,meg nem is urológus csinálná,hanem sima nődoki,már ez eleve ciki,elég érdekes,hogy ilyenkor majdnem mindig nőket küldenek.Meg azért ha urológián vizsgálják az embert,ott csak az orvos lát,és nem kell egy tökben állni,mert csak alul kell levetkőzni,nem meztelenül állsz a doki előtt,meg az asszisztensek előtt,meg ott az asszisztenssem kever bennt,az egyik barátomat még alsóban vitte oda az anyja és ő mondta,ott sokkal másabb.De oda sem megyek mostanság.Meg nem csak én nem akarom hagyni az osztályból.Meg még annyit,hogy persze hogy az ide bemásolt dokinő is azt mondta ő még ezzel a kéréssel,hogy nem vizsgálják,meg ilyen panasszal nem találkozott,mert nem épp vele beszélik meg hogy mit érezzünk,még a szülővel sem,mert úgyis sza.r rá egy nagyot,hanem egymás között szoktunk szítkozotdni,meg megdumálni mi van.
2010. dec. 6. 19:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Az egyik osztálytársnőm mondta,hogy van olyan hogy hasiultrahang és azzal is meglehet állapítani a herék állapotát,hát ez is jobban hangzik,mint a többi varriáció.
2010. dec. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!