Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Köhögőrohamok jönnek rám....

Böbrincs kérdése:

Köhögőrohamok jönnek rám. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta száraz fojtó köhögéssel járó "rohamok" jönnek rám.Végül is nem is az érdekel, hogy mitől lehet, hanem, hogy valaki tud-e rá valami jó gyógymódot?Az előző orvosom mindig Sinecodot adott Calcimusc-al.Ez nem volt jó.Most allergia gyógyszert kaptam és kalciumot.Ez se használ.Bosszantó, hogy napközben megzavar az aktuális feladataim közben, éjjel pedig nem hagy aludni.
2010. dec. 5. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Kiskorod óta? És az nem érdekel, hogy mitől lehet?

Az orvosod beutalt már pulmonológiára, röntgenre, stb? Talán megoldás lenne. És nemcsak az érzékeidet bénítani mindenféle gyógyszerrel egy életen át, hanem megszüntetni az okát. Ne gondolkozz ilyen dedósan, utaltasd be magad kivizsgálásokra és járj utána a dolognak. Nem nomrmális, hogy hogy hosszú éveken át köhögőrohamaid legyenek.

2010. dec. 5. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van fütésszezonban...nem voltam dokinál mert legutobb szo szerint elzavartak mikor allergiavizsgálatot kéretm,mert lehet h poratkára vagyok allergiás.
2010. dec. 5. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:

"Végül is nem is az érdekel, hogy mitől lehet, hanem, hogy valaki tud-e rá valami jó gyógymódot?"

Jó gyógymódot akkor találsz rá, ha megtalálják az okát... Addig esetleg félmegoldásokat elérhetsz köhögéscsillapítókkal, amik egy idő után többet ártanak, mint használnak...

2010. dec. 5. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát először is köszönöm a válaszokat, és bocsánatkéréssel tartozom, mert nem írtam le, hogy már voltam ezzel orvosnál.2 fajta allergiavizsgálaton, volt torokváladék mintavételem akkor vizsgálták, hogy nem-e lehet megterheléstől és még rengeteg minden felmerült, de konkrétumot soha nem mondtak.Úgy gondolom, hogyha 10 év alatt nem született eredmény legalább enyhíteni tudjam ezért fordultam tehetetlenségemben ide.Persze én is tudom, hogy legjobb lenne megszüntetni a dolgot de már hiába mennék orvoshoz vizsgálatokat követelve...Nem tudnak már hova küldeni.
2010. dec. 5. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!