Hajhullás esetén milyen orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve nagyon hullik a hajam és ahonnan kihulott nem is nő ki. Gondoltam elmegyek orvoshoz, de hova? Körzeti vagy bőrgyógyász? Milyen vizsgálatokra fognak küldeni?2009. jan. 18. 11:15
1/5 anonim válasza:
Szia! Először mindenképpen háziorvoshoz menj, mert a legtöbb szakrendeléshez beutaló kell. Valamilyen gyulladás léte egy vérvétellel kimutatható, és utána gégész, fogorvos de még nőgyógyász is kellhet a góc kereséshez. Hormonális eredetű hajhullás esetén endokrinológus kell pl. Szóval hosszadalmas lesz az biztos...
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
2009. jan. 18. 11:35
3/5 anonim válasza:
Szia
Nekem is hullik a hajam, és egyre ritkább, mert nőni meg nem nő.
Én is most megyek háziorvoshoz, hosszadalmas lesz nekem is, mert évek óta van egy fogfájásom, nem tudják mitől... szóval ha az miatt van akkor én nagyon megszívtam. Na mindegy. Sok erőt és kitartást, én is most kezdem el ezt az egészet!
4/5 anonim válasza:
Szia!Ha meg akarsz spórolni egy pár kört akkor menj akupunktúrás orvoshoz,kb ugyanannyiból jön ki mint ha sok sok gyógyszert vagy krémet próbálnál ki,és ő két alkalom után helyrehoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tavaly volt egy ciszta az egyik fogamon, lehet, hogy kiújult? Mert akkor mondta az orvos, hogy nagyon sok bajt tud okozni és említette a hajhullást is. De érdekes, hogy akkor még nem hullott a hajam. Vérvételen többször voltam a múlt évben és mindig jók lettek a leleteim. De muszáj most már utána járnom mert tényleg nagyon sok mindent kipróbáltam. Kb. három hónapja szedem a Biovánne-t, de nem sok hasznát látom. Megvettem a Bánfi hajszeszt, sampont, balzsamot, de semmi. Igaz, hogy azt irja, hogy 3-4 hónap múlva látható az eredmény, de már nagyon idegesít, mert a fejtetőmnél nagyon ritka lett a hajam.
2009. jan. 18. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!