Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A stressz tünetei jöhetnek...

A stressz tünetei jöhetnek tudat alatt?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy nem érzem magam idegesnek (nagyon okom sincs rá), de mégis étvágytalan vagyok, nem tudok koncentrálni, stb. Ez lehet vagy valami más miatt produkálom, ezeket a tüneteket?
2010. dec. 3. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet,hogy vmi lelki problémád mégis van.ezt igazából csak te tudhatod.aztán lehet tápanyaghiány is, helytelen táplálkozás.nem tudom,fogyasztasz-e kávét,alkoholt,cigarettát nagyobb mennyiségben,esetleg vmi drogot/gyógyszer melléhatás is lehet/?
2010. dec. 4. 11:35
 2/3 anonim válasza:

Akkor csak igazán ! Persze stress szituáció fljöhet utólagosan is .Tehát nem is törtenik jelenleg semmi és hirtelen hatalmas reakciok jönnek,veritékezés,szivdobogás stb.

Sóval bármikor,ezt pl pánikatachenek nevezik. Sajnos nagyon kellemetlen , de jól kezelhetö.És tulajdonképpen nem veszélyes csak kellemetlen.Nyugi,Ügyelj arra hogy eleget aludj,ne igyál alkoholt,kabitoszert ne szedj,es pár lazito hatásu gyakorlat es ismét egyensulyba kerülsz.Sok sikert!

2010. dec. 5. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A stressz tünetei jöhetnek tudat alatt. Az étvágytalanság, koncentrációs zavar oka lehet a stressz, lehet ezer más dolog is, ennyiből nem lehet eldönteni. Lehet hiánybetegség is. Érdemes elbeszélgetni az orvosoddal.
2010. dec. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!