Mit lehet tenni füldugulás ellen?
Már vagy másfél hete valami vírust elkaptam és beteg vagyok..... majdnem ugyanolyan mint a megfázás, csak más tünetek is vannak, pl.: vörös a szemem
Eddig nem votl semmi, csak most délután hirtelen bedugult a jobb fülem, de csak a jobb....... még nem cseppentettem bele semmit, de nagyon zavar...... olyan érzés, mintha víz ment volna a fülembe, de biztos nem az, mert a fürdésen kívül a fülem nem nagyon találkozott vízzel az elmúlt napokban...... és nem is fáj...... csak zavaró...
Nincs, valami házi gyógymód? Nincs otthon fülgyertya meg ilyesmi....
hát orvoshoz kéne menned:/
egyébként passz:(
Lehet,hogy ráfáztál a füledre,ill. a gyulladás ráhúzódhat a füledre.
Nekem érdekes volt: a torkom volt nagyon csúnyán begyulladva.Nem fájt semmi érdekes nem volt,hanem a fülemre ment rá..és nekem is bedugult.
Melegítsd sóval vagy Bioptron lámpa...a lámpa a legjobb,nekem az mindig használ!!!
Jobbulást.
Nem szeretnék orvoshoz menni, mert még nem biztos semmi, lehet hogy csak a szokásos..... néha néha bedugul a fülem.....
jó ötlet a lámpa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!