Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni füldugulás ellen?

Mit lehet tenni füldugulás ellen?

Figyelt kérdés

Már vagy másfél hete valami vírust elkaptam és beteg vagyok..... majdnem ugyanolyan mint a megfázás, csak más tünetek is vannak, pl.: vörös a szemem

Eddig nem votl semmi, csak most délután hirtelen bedugult a jobb fülem, de csak a jobb....... még nem cseppentettem bele semmit, de nagyon zavar...... olyan érzés, mintha víz ment volna a fülembe, de biztos nem az, mert a fürdésen kívül a fülem nem nagyon találkozott vízzel az elmúlt napokban...... és nem is fáj...... csak zavaró...

Nincs, valami házi gyógymód? Nincs otthon fülgyertya meg ilyesmi....

2010. dec. 2. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

hát orvoshoz kéne menned:/

egyébként passz:(

2010. dec. 2. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kövirózsa levét cseppents bele. Ez a gyulladásra jó.
2010. dec. 2. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy ráfáztál a füledre,ill. a gyulladás ráhúzódhat a füledre.

Nekem érdekes volt: a torkom volt nagyon csúnyán begyulladva.Nem fájt semmi érdekes nem volt,hanem a fülemre ment rá..és nekem is bedugult.

Melegítsd sóval vagy Bioptron lámpa...a lámpa a legjobb,nekem az mindig használ!!!

Jobbulást.

2010. dec. 2. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék orvoshoz menni, mert még nem biztos semmi, lehet hogy csak a szokásos..... néha néha bedugul a fülem.....

jó ötlet a lámpa!

2010. dec. 2. 20:07
 5/6 anonim válasza:
Nekem egyszer volt a fülemben egy hólyag vagy nem tudom minek mondjam,a fülorvos azt mondta biztos víz került bele,de mindig kitisztítom,úgyhogy sose lehet tudni.Azt mondta egy visszamaradott megfázástól is lehet.Kibökte,aztán adott rá csöppeket.Most is bevan dugulva,de most azért mert beteg vagyok,kaptam bele csöppeket,de ez már más készitmény mint akkor:)Huzat is okozhatja.
2010. dec. 2. 22:04
 6/6 anonim válasza:
Szerintem a csöppek mindig jók rá,mást nem tudok.
2010. dec. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!