A hosszú gyógyszerkúra vagy a vitaminkúra kimarhatja a végbelet?
Sajnos elég kínos a problémám: tegnap véres volt a székletem, nem kicsit. Nagyon hosszú antibiotikumkúrán vagyok túl, plusz szedtem fájdalomcsillapítókat, aszpirint, aztán drasztikus vitaminkúrába kezdtem, hogy segítsek az immunrendszeremnek helyreállni. Makacs torokgyulladásom volt amúgy, eltartott vagy másfél hónapig.
Mostanra meggyógyultam, aszpirint még néha szedek, és a vitaminkúra most is tart.
Kérdésem: okozhatta ez a vérzést? Mert ez elég ijesztő dolog, a net szerint az ülő életmód is kiválthatja, amiben szintén volt részem, hiszen itthon lábadoztam, sokat ültem a fenekemen.
Mikorra várhatom hogy elmúlik, ha az aszpirint végleg abbahagyom, és a vitamin adagját csökkentem?
Hogyan hozhatnám magam teljesen rendbe?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm, igazad van. Karácsony előtti héten megyek haza Mo-ra, de addig is gondoltam, esetleg valakinek van/volt ilyen tapasztalata, és megosztaná velem.
Szép napot :)
A termeszetes gyogymodok pl., s ennek nincsennek mellekhatasai.
A gyogynovenyek es a zoldsegek, sot meg a gyumolcsokben is megtalalhato a gyulladasgatlo, fajdalamcsillapito stb.
Az immunerositesre szinten a friss gyumolcsot, zoldseget es elelmiszert kellene valasztanod, s nem a kapszulakat.
Tehat Te voltal az, Aki sokat vetettel onmagad ellen, de ezt Te helyre is tudod hozni, pl. egy testi tisztitassal, amit lehet szinten friss zoldsegekkel, vagy gyumolcsokkel, de gyogynovenyteakkal is, es ezt kulfoldon is megtudod szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!