Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orrherpeszt mivel lehet...

Az orrherpeszt mivel lehet hatásosan kezelni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Basszus, most fogsz igazán nevetni, de velem történt meg kb. 3 éve. Külfödön voltam a párommal egy kamionos úton. Honnan a fenéből keveredett pont az orromra egy akkora herpesz,mint egy nagyobb mogyoró. Még szerencse, hogy volt nállam folyékony púder, olyan bőr színű és azzal kenegettem. Más nem volt nállam, hiszen nem voltam felkészülve,hogy dupla orrom fog lenni. Nem hittem hogy az óriási dudor, ami még ráadásul lüktetett is két nap alatt lelohadt a púdertől, és szépen kezdett száradni. Gondold el amikor leálltunk kajálni én a dupla orral az étterembe milyen frappánsan néztem ki. De nem érdekelt, mert a párom azt mondta, olyan aranyosan nézek ki.
2010. dec. 1. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!