Miért van az hogy elvörösödik a fejem?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy amikor csúfolnak akkor elvörösödik a fejem? Vagy ha feleltetnek vagy ha verset mondok?
Ezzel is szoktak csúfolni h mindig elvörösödök, pl meg kérdezik h "b*szott már meg fiú" és én nem válaszolok és elvörösödök.
Nagyon idegesít h mindig elvörösödök mit csináljak h ne vörösödjek? Én már tök depressziós vagyok a sok csúfolástól, légyszi segítsetek.
15/L
2010. nov. 30. 19:40
1/3 anonim válasza:
Mondd nekik,hogy fiú még nem,de lány igen!
Én is ilyen vagyok,eddig nem voltam ilyen,most az egyetemen jött elő belőlem,amikor szólít a tanár........gáz,de nem tudunk mit tenni:)
2/3 anonim válasza:
izgalmi állapotba vagy és kitágulnak az erek.
szerintem ezért.
de lehet hogy nagy hülyeséget mondtam.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, logikus amit mondasz. De azt nem tudom hogy hogyan lehetne leküzdeni :/
2010. nov. 30. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!