Emelkedett BCHG színt mindenképpen terhességet jelent? Vagy állhat más betegség is a háttérben? Elhalt 12 hetes ikerterhesség után meddig magas vagy mennyi idő az, amire biztos lenullázodik?
Előbb utóbb úgyis csinálsz otthon. (gondolom)
Na arra leszek kíváncsi!!! Bár, ha a doki azt mondta, hogy van erre utaló jel, és a HCG is megugrott, akkor egyértelmű. Elég, ha annyit tapintott, hogy felpuhult a méhed - már az is valami.
Szurkolok!
Valószínűáleg terhes vagy.
"hát sajnos februárban is leállt a szívecskéjük bennem, így nem tudok teljesen bízni az orvosokban sem sajnos!"
Ezt meg felejtsd el. Mert:
- Egyrészt: a doki nem tehet arról, hogy a babádnak megállt a szíve
- Másrészt: Ha egy nagyon fiatal terhesség vetéléssel végződik, akkor több, mint valószínű, hogy a babának vmilyen fejlődési vagy genetikai rendellenessége volt.
Nagyon szomorú, ami történt és őszinte részvétem miatta. De most inkább a jelenre koncentrálj, és menj el orvoshoz:)
Itthon már csináltam és vékonyan kijött a két csík.
Voltam orvosnál, Ő vette le a vért és nézett meg, kaptam UH-ra beutalót, de nem szeretném elsietni. Nem tudom mikor nem korai? Köszönöm szépen.
Szépen lassan összeáll a kép, hogy egyértelműen terhes vagy!! :) Hidd el te is, és bízz a babádban!! Próbálj meg örülni és ne kételkedj!!
Én örülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!