Emelkedett BCHG színt mindenképpen terhességet jelent? Vagy állhat más betegség is a háttérben? Elhalt 12 hetes ikerterhesség után meddig magas vagy mennyi idő az, amire biztos lenullázodik?
Szia!
Még hetekig lehet a véredben HCG, de le fog nullázódni.
Betegség nem áll a háttérben emelkedett HCG-nél.
Sajnálom, ami veled történt :(
Szia!
Köszönöm válaszodat!
Az elhalt ikerterhesség februárban volt, de ma nézték azóta először és most 935,7mIU/ml.
Szerinted még nem nullázódott volna le?
Betegség nem állhat a háttérben? Nekem sajnos strummám is van. Köszi.
Hmmm... Hát február régen volt.
Azt szokták csinálni, hogy a műtét után pár héttel kérnek egy HCG szintet, hogy biztosan nem maradt-e szövet darab bent. A te esetedben ez kizárt, mivel már jócskán okozott volna gondokat ennyi idő alatt.
Nem vagy ismét terhes??? :)
Nekem nem kértek, azt mondták úgyis megviselt ez az egész és csak lemegy majd!
De az ismételt terhesség gyanúja merült fel, csak még félek kikiabálni!
A HCG szintje csak terhesség (méhen kívüli is) vagy hormontermelő daganat/ciszta miatt nőhet meg. Más lehetőségről én nem tusok.
Szerintem ha februárban volt terhességed, akkor már ki kellett volna ürülnie a hormonnak, de ezt nem tudom biztosra. Orvost kérdezz meg!
A méhen kívülinél és a cisztánál viszont jó, ha időben, azaz minnél hamarabb megyek UH-ra? Mert pont azon gondolkodtam, hogy most várok pár hetet, hogy ne érhessen csalódás!
Az orvos azt mondta ma, hogy van egy fiatal terhességem, de hát sajnos februárban is leállt a szívecskéjük bennem, így nem tudok teljesen bízni az orvosokban sem sajnos!
Juhúúúú! :)
Majd írd meg, hogy mi a vizeletteszt eredmény!! Kíváncsi vagyok!
Figyelni foglak!!! :))
Akkor egyértelmű a HCG emelkedés!! Ne aggódj!!
Üdv: 25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!