Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hová szoktatok hányni?

Hová szoktatok hányni?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vok... Mert vannak akik wc-be, mosdókagylóba,lavórba,vödörbe stb..
2010. nov. 28. 17:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
kösz a kommenteket! én ritkán hányok. 3-ra emlékszek életemben. Egyszer az ágyba mert hirtelen jött, majd mikor hányós vírusban voltam akkor a vödörbe az ágy mellett és egyszer éjszaka rosszul lettem kimentem wc-re majd felfordult a gyomrom. pici aszőnyegre is ment. akkor a mosdókagylóba kezdtem. undinak találtam ezért megfordultam és a wc-t céloztam meg
2010. nov. 28. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön hirtelen, akkor a WC-be, ha beteg vagyok, akkor a lavór oda van készitve az ágyam mellé. De volt, amikor hirtelen jött, és ahogy siettem a WC-re, sajnos már a küszöbön kijött :D Na ezt senkinek sem kivánom :D
2010. nov. 28. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
WC-be, ha beteg vagyok, akkor be van készítve a lavór, de úgy szoktam, hogy ha érzem, hogy jön a róka, akkor a lavórral elindulok a WC felé, aztán vagy oda érek, vagy nem. Voltál már olyan is, hogy a szőnyegre vagy a párnámra hánytam (éjszaka ébredtem fel, hogy kijön a kaja, nem volt idő semmire).
2010. nov. 30. 15:53
 14/16 böske válasza:
100%
WC-be de volt már rá példa hogy nem volt épp kéznél WC és szatyorba kellett hánynom.:D
2011. febr. 1. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
én a szekrény mögé, ott nem látják.....
2011. febr. 2. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:

én emlékszek régen mindig lavórba hánytam. vagy a wc mellé a földre mert mindig fölkeltettem anyukámat hogy fáj a hasam ő meg ráültetett a wcre és akkor odahánytam mellé xD

amúgy utazáson ha rosszul vagyok, akkor szatyorba.

itthon vagy suliban meg wc-be. barátnőm a mosdókagylóba szokott, egyszer pont a suliban voltunk, rosszul lett én meg kikisértem a mosdóig és nem a wc-be hányt hanem a mosdókagylóba :S de nem volt szép látvány, főleg h alig ment le. de azt mondta őt így "tanították"

a leghigiénikusabb ha a wcbe hánysz. ennyi :)

2011. aug. 1. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!