Dudor/"görcs" a fülcimpámban. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már egy ideje a bal fülcimpámat ha megnyomom, egy borsó nagyságú, kemény "görcs" van ott. Egyébként abszolút nem fáj, csak zavaró. Nem hordok bizsu fülbevalókat, de ki van lyukasztva a fülem. Mi ez? És mitől lehet?
16/L
2010. nov. 26. 21:53
1/3 anonim válasza:
Kb. olyasmi állagú anyag van benne, mint a megért pattanásban, ha kinyomod belőle. Nekem is van mindkét fülemben, mert kis koromban nagyon fentre szúrták a lyukat, és újat kellett lyukasztani. Valahol azt olvastam, hogy a régi lyuk nem tud beforrni (nem is fog soha), és az apró koszszemcsék összegyűlnek, és ezért keletkezik. Kinyomkodhatod vagy átszúrhatod újra fülbevalóval (de akkor készülj fel, hogy kb. 1-2 napig érzékeny lesz), de úgy is hagyhatod, ahogy van.
2/3 anonim válasza:
Ilyesmi volt nekem is, pedig nincs luk a fülemen. De egyszer csak elmúlt.
3/3 anonim válasza:
Akkor várjak Én is az elmúlásra kedves kérdező?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2808..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!