Nem fogok többet hallani? (fül kimosás! )
Figyelt kérdés
Náthás lettem és el mentem orvoshoz..bele nézett a fülembe.és azt mondta hogy nem lát semmit ki kell mosni..de nem fog fájni!ki mosta 1* mindkét fülemet..ő még mindig nem látott semmit..újra ki mosta..én utána el kezdtem szédülni..forgott az egész világ.közben még hányingerem is lett..a jobb fülemmel utána nem volt semmi gond!A bal viszont el kezdett fájni.és bedugult!Este már nagyon fájt,meleg vízes sós vattával tömködtem,be vettem egy fájdalomcsillapítót elaludtam,és reggelre már nem fájt de azóta még mindig be van dugulva..és nem hallok!gőzöltem majd ahogy fordítottam a fejemen vissza dugult?ez el múlik?és miért van?2010. nov. 24. 15:17
1/4 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen!
2010. nov. 24. 16:20
2/4 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz! Sok szerencsét, jobbulást!
3/4 anonim válasza:
Amikor náthás vki,sokx bedugulhat a füle,elképzelhető ,h még amiatt van bedugulva,v esetleg maradt egy kis víz a fülmosás után.Bár nem tudom minek mosta ki,ha nem látott semmit.Sztem már nap múlva elmúlik,de ha nem,keress egy másik orvost.
4/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem javult..ma megyek vissza a dokihoz..de az tuti hogy víz maradhatott benne...kiváncsi leszek!majd meg írom!
2010. nov. 30. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!