Mitől lehet a szédülésem? Félek nagyon :S
Az utóbbi időben (regebben nem volt ilyen) gyakran szédülök, de nem tudom miért. Szorongásom az van (generalizált szorongás), pszichológushoz is járok és az egyik tünet a szurkáló fejfájás eltűnk hála istennek erre jött a szédülés.
De ezt tényleg a szorongás okozza?:S
Utána olvasgattam, de annyira megijedtem amikor "rossz vérnyomás"-ról van szó, mert voltam EKG-n és azt mondták minden a legnagyobb rendben. De vérnyomás/szívbetegség 17 évesen?:S
Új a szemüvegem is, de az már kb 1 hónapja, nem tudom hogy attól lehet-e mert akkor ennél gyakrabban szédülnék a szemüvegem miatt.
Próbáltam kideríteni, hogy pl legugolok és felállok (akk vérnyomásbaj) és rosszabb lett, ekkor már nagyon megijedtem, a szemüvegemet levettem majd újra fel, és úgy is rosszabb lett kicsit.
Már néha akkor is előjön hacsak rágondolok és félek....:SSSSS
Szerintetek? Tényleg komoly probléma áll a háttérben 17 évesen (néha már halálfélelmem támad tőle) vagy csak egyszerűen én reagálom túl az egészet?:S
(mielőtt vki beírná az orvost, csak akkor megyek ha minden kötél szakad, nem szeretnék orvostól orvosig járni:S)
3. válaszoló : fiú vagyok
Én azt nem értem hogy ha rágondolok vagy csak egyszerűen elvagyok akkor miért jön elő? A szorongás ki tud váltani ilyen tünetet? Mert én nagyon remélem hogy nem vérnyomás probléma :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!