Mitől viszket a talpam?
Figyelt kérdés
Van a talpamon egy pont ami mindig viszket. Voltam bőrgyógyásznál, nincs gomba, fertőzés semmi. Nincs szin különbség sem. De azon az egy ponton mindig viszket. Mitől lehet?2009. jan. 12. 22:05
1/2 anonim válasza:
Szia! Most írtam ki egy ugyan ilyen kérdést. Egy ponton, vagyis mostmár nagyobb részen iszonyatosan viszket. Kenegettem még gomba ölővel is, hátha gombás, de semmi nem használt. Látni nekem se látni semmit.
Te hogy enyhíted? Egyszerűen nem bírom vakarás nélkül és vakarom. :S
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát... vakarom... :-( Van amikor elmúlik, néha napokra is, de aztán újra előjön. Tippem sincs mi lehet. Eleinte én is gombaölővel kenegettem, aztán bőrgyógyászhoz is mentem. Nincs gomba.
Sajnos marad a viszketés... :-(
Néha a mentholos lábkrém csillapítja.
2009. febr. 8. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!