Miért van az hogy néha ( szerintem ok nélkül, de nem biztos) csak úgy szédülök? Nem erős, csak idegesít. :S
Utolsó saját magának mond ellen.
Ha kiderül majd, hogy magas a vérnyomása, v. idegrendszeri problémája van, mégis mivel kezeltesse magát, ráolvasással?
De ezek a szédülések ritkák, nem tartanak hosszú ideig és nem erősek. Inkább olyan mintha forogna a világ de nem erős. Szívbetegség hogyan lehetne? 17 éves vagyok nemrég voltam (júliusban) EKG-n, és azt mondták hogy tökéletes.
Egyedüli ami baj van az a szorongás (voltam pszichológusnál) de sztem ez nem tartozik ide.
Szóval nem erős, tehát nem olyan hogy állni is alig tudok , gyenge és nemsokáig tart.
Valahol azt olvastam,hogyha bekapok egy 0,25mg Frontint,és elmúlik a szédülésem,akkor a stressz okozza.
Bekaptam,elmúlt.
t.ili-nek
Lehet, hogy én írtam.
Itt a fórumon már többször leírtam, hogy először egy db bogyó és ha attól elmúlik, akkor nem kell gyomortükrözéstől a fogorvosán át a szívműtétig mindent végigjárni, mert: teljesen felesleges.
a stersz miatt is lehet hogy folyamatosan idegeskedsz nem feltétlenül veszed észre ugymond a tudatalattidba
és amiatt meg nöhet a vérnyomásod ami miatt szédülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!