Más is ennyire fáradékony mostanába vagy velem lehet valami baj?
Este legkésőbb 10kor már alszok,reggel 6:35kor kelek.Utolsó órán már majd elalszok itthon is azaz első hogy ledőlök az ágyba.
16L
Lehet benne valami:)
Itt vagyunk,november közepe van és itt 16-17fok van.
16 éves vagy, ne csodálkozz!!!
A tested fejlődésben van, ilyenkor több alvásra van szükséged...
Megnyugtatlak, hogy ennyi idős koromban én is rengeteget aludtam, sőt a gyerekeim is (iskola után 1-2 órát minden nap aludtak)...
Javaslom, hogy szedj vitaminokat :
- C-vitamin (napi 1000mg, lassú felszívódású)...
- szójalecitin kapszula (napi 1200mg) ettől könnyen fogsz tanulni és nem leszel olyan fáradékony, segíti a fejlődést is...
- OMEGA-3 halolaj kapszula (napi 1200mg) ez is segíti a fejlődést és az agyműködést...
Én ezeken kívül még TINI-vitamint is adtam a gyerekeimnek 14-18 éves koruk között.
Sajnos, manapság a táplálékokban már sokkal kevesebb a vitamin, mint 20 évvel ezelőtt, már nem lehet meglenni táplálékkiegészítők nélkül.
Ha megfogadod a tanácsaimat, akkor sokkal teherbíróbb leszel, a tanulás is látványosan könnyebben fog menni, nem leszel ennyire fáradékony sem.
Köszönöm szépen a választ!!!
Drágák ezek a vitaminok?
Elég szerényen élünk.
Hát, nem olcsóak... :-[[
De ha sok zöldséget és gyümölcsöt vennél, az még drágább lenne, ráadásul képtelenség lenne naponta 2 kg zöldséget megenni minden nap!...
Ha megbetegedsz, az is sokba kerül, ha gyógyszert kell majd venni...
Szóval, én inkább megveszem a gyerekeimnek, akármilyen drága!
Én azt csináltam, hogy a Puritan's Pride amerikai weboldaláról rendeltem ezeket a vitaminokat és táplálékkiegészítőket, így sokkal olcsóbb volt (negyedáron!)... :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!