Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől viszkethet MINDEN-em?

Mitől viszkethet MINDEN-em?

Figyelt kérdés

Szószereint mindenem viszekt.

Úgy kezdődött, hogy a tesómnak viszketett a nyaka, majd nekem is elkezdett viszektni, aztán a fejem is és a hátam, oldalam, hasam, lábam, szám körül, fülem(az nagyon-nagyon), és minden egyéb testrészem.

Ez mitől lehet? Mi ajánlotok hogy ne viszkessen? Légyszi segítsetek, nagyon rossz!

2010. nov. 16. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Calcium-sandoz pezsgőtablettát vagy fenistil cseppet igyál gyorsan, amúgy pedig érdemes lenne orvoshoz menni. Lehetséges okok: allergia (étel/ital, mosószer, por, stb), élősködő, magas vércukorszint, bőrbetegség, stb.

Jobbulást!

2010. nov. 16. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Van ezeregy oka...

Rüh, ekcéma, lichen planus, csalánkiütés, veseelégtelenség...

2010. nov. 16. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:

uhh, köszi a gyors válaszokat.

jajj, most megijesztettetek, veseelégtelensééég, rüh? jézusom, amúgy ezek elég veszélyesek? vagy nem?

2010. nov. 16. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Bárányhimlő?
2010. nov. 16. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy két mosóportól viszkedtem régen meg öblítőtől de kitartok évek óta annál amit használok és nem viszktek tőle
2010. nov. 17. 01:36
 6/8 anonim ***** válasza:
ha a tusfürdőt nem jól öblíted le magadról attól is lehet.
2010. nov. 17. 08:46
 7/8 anonim válasza:
Lehet cukor betegség,de egyes gyógyszer mellékhatása is.
2010. nov. 17. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Bárányhimlős már voltam, lehet, hogy a mosóportól van, majd megkérdezem anyut, hogy újat használ-e.

köszi!

2010. nov. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!