Van a hónaljamon egy anyajegy és hát mikor ugyebár borotválom,akkor mit kezdjek vele? Mit csináljak?
Szerintem vetesd le, mivel folyamatos veszélynek van kitéve.
Ezt olvasd el, mikor ajánlott leműttetni:
15 év alatti vagyok :S az nem gond?
hogyan távolitják el? meddig tart? félek
Nem gond. Akár kisgyerekekről is vesznek le anyajegyet, ha az veszélyesnek bizonyul.
A műtét maga nem hosszú, kapsz helyi érzéstelenítést, kis nyomáson kívül semmit nem érzel, tényleg teljesen fájdalommentes. Néhány perc, vagy legfeljebb negyed óra az egész. Utána néhány napig-hétig kímélned kell magad, például nem emelhetsz nagyobb súlyt stb.
Normális, hogy félsz, de ne aggódj, nagyon sokan átestek rajta. Jobb a műtéttel járó kis kellemetlenség, mint esetleg egy hosszú és fájdalmas betegség sok-sok (akár fájdalmas) kezeléssel.
Szerencsére fiatal vagy, könnyen átvészeled majd! :-)
Nem fáj, pár perc a műtét, helyi érzéstelenítést kapsz, úgyhogy fájdalmat nem érzel, altatást egyébként ilyenhez nem csinálnak, tehát mint ha fogászaton tömnék a fogadat, ott se fáj, csak érzed, hogy csinálnak vele valamit.
Az életkor se probléma. Varratszedésre kell majd visszamenned, ezt a doki majd mondja, hogy mikor.
Egyébként ha Pesten tudod intézni, akkor én a MÁV kórházban Wagner dokit merem ajánlani, nekem is ő szedte le az enyémeket, remek doki, akiknek volt más sebészeti beavatkozása, azt mondják, a sebészet más területén is kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!