Tegnap elájultam és érdekes volt XD Olyan volt, mintha elaludtam volna. Szerintem álmodtam is valamit, csak elfelejtettem. Amikor felkeltem, azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Előtte kicsit hányingerem volt és fáztam, de utána jól éreztem magam.
Egyszer ájultam el még gyerekként. Forró nyári nap, tűzött a nap én meg hosszasan álltam és a tarkómat égette. Aztán egyszercsak elsötétült minden, majd arra eszméltem, hogy ébresztgetnek.
Igazából a hangokat hallottam folyamatosan, csak olyan volt mintha víz alatt lennénk és ott próbáltak volna beszélni. Meg dübbentem is arra emlékszem, hogy valamimet megütöttem, de fájdalmat nem éreztem abban az állapotban.
Nem volt jó érzés így összességében.
ápr. 11. 07:40
2/8 anonim válasza:
Ez nem igazán XD kategória.
Iszonyatos érzés, kezd minden elsötétülni, füleim zúgnak és elhagy minden erőm.
ápr. 11. 07:56
3/8 anonim válasza:
Még nem ájultam el soha. 50 múltam.
Az egyik gyerekem viszont még ovisan elájult, mert beverte a fejét egy ilyen kőből készült nagy virágtartóba. Az oviból fel sem hívtak... Nem tudom, milyen lehetett neki, nagyon hamar magához tért, pár másodperc után.
ápr. 11. 08:12
4/8 anonim válasza:
Csak egyszer ájultam el, a kórházban vérvétel után talán túl hirtelen álltam fel a székből és indultam ki az ajtón... Kettőt léptem és lassan elsötétült minden, utána mar
ápr. 11. 08:16
5/8 anonim válasza:
utána már feküdtem egy ágyon*
ápr. 11. 08:16
6/8 anonim válasza:
Én eddig egyszer ájultam el, 14 évesen egy közlekedési baleset során, amikor biciklisként lefejeltem egy autót. Az a durva, hogy tényleg nem éreztem fájdalmat, csak annyi van meg, hogy ott van előttem az autó, a következő pillanatban meg elsötétül a világ. Annyira fekete és üres volt minden, hogy szerintem meghalni is egész hasonló érzés lehet...
Utána meg tényleg olyan volt, mintha aludnék és álmodnék, de amikor magamhoz tértem, akkor is még egy ideig olyan volt, mint egy álomban. Tudjátok, ez a kába, zsibbadt érzés. Először azt hittem, hogy az egész aznapom a balesettel együtt csak egy álom volt, mert ébren is olyan érzés, mintha álmodnék.
ápr. 11. 08:35
7/8 anonim válasza:
Többször ájultam el életem során. Gyerekkorban főként melegben, fiatal felnőttként, amikor véres témákról volt szakmai beszélgetés, majd 1 éve tüdőembólia okán. Ocsúdáskor valóban nem tudja az ember, hogy hol van, lassan jutnak el hozzá az ingerek ill. kis idő kell, míg összeállnak a valósággá.
ápr. 11. 09:43
8/8 Metionin válasza:
Nekem az elsős évzárómon volt az első alkalom. 35 fok, párás meleg, órákig kellett állni az iskola aulájában, ahol beszorult a levegő mert kint vihar készült. Nyakig begombolva az idétlen műszálas fehér blúz, a majdnem térdig érő vastag hajam a hátamon kibontva. Még a beszédek véget sem értek de már éreztem, hogy valami nem oké de nem mertem szólni csak próbáltam mélyeket lélegezni és éreztem ahogy az izzadtság csorog végig a hátamon. Aztán egyszer csak úgy éreztem, hogy kimegy az erő a lábaimból és a következő amire emlékszem, hogy egy teremben vagyok több más kiájult gyerekkel együtt. Azóta sokszor voltam már ilyen ájulásközeli helyzetben, főleg mert az iskolában sokat kellett így egy helyben állni de már felismertem hogy baj lesz és idejében kiálltam a sorból. Valamikor egyetemista koromban sikerült még kidőlnöm a távolsági buszon, éjszakás műszakban végig álltam, utána a vonaton másfél órát szintén álltam mert nem volt ülőhely, utána fél órát álltam amíg vártam a csatlakozást és a buszon szintén álltam, túl volt fűtve, szardínia effektus, na ott az egy órás út utolsó harmadában elsötétült minden, aztán magamhoz tértem ahogy ott fekszem a bőröndökön félig az ablaknak esve a busz középső állós részén. Felálltam és végigálltam a maradék utat is, szerintem a kutya nem vette észre hogy elájultam vagy legalábbis senkit sem érdekelt. De szerencsére ki se raboltak amíg kifeküdtem, bár nem tudom ez mennyi ideig tarthatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!