Mostanság elég sok kólát megiszok napi 2-4 litert is valamikor 6-ot is!
Ez okozhat hirtelen fejzsibbadást, szédülést és elsötétül minden pár pillanatra és ez mind egyszerre jön elő amit felsoroltam,
Illetve gyengének érzem magam imbolygó szédülésem is van az orrom is nagyon nyomott valamit érzek.
Ez mellet cigizek és napi reggeli 1 kávét iszom meg! Viszont az a furcsa hogy nem mindíg vannak ilyen tüneteim csak ritkán jön elő és nem tudom hogy mi okozza érdemes orvoshoz fordulni?
Ne az orvost keresd, hanem állj le ezzel az egészségromboló életmóddal.
Gondolom emellett az étkezésed is katasztrófa.
Tedd le a kólát, és amúgy sincs szüksége a szervezetnek napi 6 liter folyadékra. A cigit is nyugodtan elhagyhatnád.
ápr. 8. 13:05
2/34 anonim válasza:
Koffein aroma ízfokozó cukorfüggőségek elvonási tünetek, víz facsart levek narancs alma segít . A foszfor- szénsav elmarja a belet a csontokat ....
ápr. 8. 13:47
3/34 anonim válasza:
Ezt komolyan nem értettem meg sosem. Nem tudom ezek ilyet okozhatnak-e, de tudod milyen káros szenvedélyeid vannak, ergo elmehetsz orvoshoz, de az első szava az lesz, hogy ezeket hagyd abba,vagy legalábbis csökkentsd le fokozatosan. Addig akármilyen terápiát javasolhat akárki, nem lesz jobb. Amúgy eleve rengeteg cukor, az nem tesz jót és akkor mást nem ettél, ittál, anyagcsere problémákat okoz.
ápr. 8. 14:37
4/34 anonim válasza:
Egy szem kockacukor körülbelül 3 gramm, így kiszámolható, hogy 2 deciliter kólában közel 8 szem kockacukornak megfelelő mennyiségű cukor van.
Hány kockacukor van 6 Liter kólában?
ápr. 8. 18:21
5/34 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még mindíg tart a szédülés tegnap óta folyamatosan
ápr. 9. 07:04
6/34 anonim válasza:
Majd amikor dől az orrodból a vér a sok koffein és egyéb miatt akkor majd észbe kapsz. És ez csak a jobbik eset!
ápr. 9. 08:27
7/34 anonim válasza:
4
Ezt ki sem tudom számolni, de rengeteg!!
Egyik barátom csinálta ezt a kóla ivást ilyen mértéktelenül, aztán vmi miatt csak abbahagyta (pár év (!) után).
ápr. 9. 08:37
8/34 anonim válasza:
Hát, há megiszol 2 doboz kockacukrot, nem iszol vizet csak kólát, a véred olyan sűrű lesz mint a pudding. Az nem a jó keringés jele, tehát az ájulás neuropátia alap....=/ direkt utána olvastam, mert en is sztem a kooat, már napi egy doboz rendszeres fogyasztasa is idovel egeszsegtelenné válik, próbáld meg teljesen elfelejteniba kólát. teára cseréld edesito nelkul amig kitisztul a szervezeted, max kis mezzel és lassan felszivodo szenhidratot fogyassz, ha meg nem vagy cukorbeteg...szerelintem nézetsd meg. ) én megnézetném. es ha szedulsz poharankent igyál vizet, fél-egy óránként igyál meg 2decit, napi vegere igyal meg 2 liter vizet, és egyél sósat, meg növényit, mert kihajt szinte minden vitamint a szervezetbol. =) 🙏👍
ápr. 9. 08:38
9/34 anonim válasza:
Csak hogy mondjam, nem KICSIT életveszélyes amit csinálsz, még örülj hogy ennyire tolerálja a szervezeted és nem omlik össze! De csak folytasd ha mindenképpen valami visszavonhatatlan egészségkárosodást akarsz!
ápr. 9. 08:59
10/34 A kérdező kommentje:
Tegnaptól iszom a vizet 3 litert megittam és ma is iszom folyamatosan de ugyanúgy zsibbad a fejem szédülök nagyon! Multkor voltam ugyanígy és az 1 hétig tartott amíg elmúlt a szédülésem és minden tünet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!