Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Plazmaadas elott par perccel...

Plazmaadas elott par perccel eleg inni vizet? Ha nem iszok elotte csak par perccel akkor nem fogok tudni adni?

Figyelt kérdés

Azt irja a honlapjuk mielott megyek 2 liter vizet kell inni...ha meginnék ennyit, 5 percet sem birnek ki pisiles nelkul, nem tudok eljutni plazmat adni es ez nem vicc.

Nem tudom ezt mennyire kell komolyan venni. Nekem lehet bajom ha nem iszok csak elotte egy keveset vagy emiatt nem is fogok tudni plazmat adni?

ápr. 5. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem is fogsz tudni. Én is nagyon megszenvedem az ivás részt, de örülnék neki, ha csak 2 litert kellene, eddig 2 helyen voltam, ott 3l az elvárt
ápr. 5. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadsz egy tanácsot, egy 309 -szeres plazmadonortól :

a ferezis előtti napon igyál meg ,elosztva 2-3 litert. A ferezis előtt max fél,vagy 1 litert,de úgy,hogy egy órával a ferezis előtt idd az utolsó adagot,mert az még felszívódik. Többi az még a gyomorban marad.

Ezt a technikát csinálom, amióta donor vagyok és bevált és szépen lemegy a kívánt mennyiség !

Ferezis után pedig legalább fél litert igyál egy órán belül.

Lényeg, hogy ezek ne szénsavas italok, ne energiaital legyen és ferezis előtt kávét se igyál, mert az erősen vízhajtó.

ápr. 6. 05:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Jezusom

Akkor nem fogok tudni adni

ápr. 6. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!