Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Teljes körülmetélést végeztek...

Teljes körülmetélést végeztek rajtam 6 napja. A műtét óta nem tudok jól aludni mert elalvást követő kb 2.-3. órában erekció lép fel ami iszonyatos fájdalommal jár, lelankad vissza alszom majd megint kezdődik előröl a folyamat. Ez meddig fog tartani?

Figyelt kérdés

Utánna olvastam a témának és látom itt is nagyon sok körülmetélésre érkezett kérdés, válasz, vita van (bárcsak korábban láttam volna) és valószínűleg én is túl reagálok mert az első három napban gennyesedett és azt hittem valami nagyon nem jó viszont, már tudom hogy ez a sebgyógyulás folyamata és már jobb a helyzet, nem “gennyes”, pisiléssel nincsen baj. Mondták is, hogy első pár reggeli merevedés kellemetlen lehet de ez nem csak kellemetlen vagy lehet én vagyok gyenge fájdalomtűrő de fáj és 3 óránkét erre felkelni nem túl kellemes, ez tudom, hogy egyéni gyógyulási idő de körülbelül mikor szűnik meg ez a fájdalom, vagy legalább enyhül annyira, hogy átaludjam az éjszakát? Kellene szólni a műtő orvosnak vagy ezzel nem igazán tud mit kezdeni? 22F

UI: illetve még eléggé gyulladt/ piros a makk és az alatta lévő terület és a varratok alatt kisé dagadt vagy duzzadt, neogranormon, kamillás borogatást és betadinos lemosást végzek, van még esetleg valami amivel elősegíthetem a gyógyulást?

márc. 28. 03:45
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Ha iszonyatos fájdalommal jár akkor azért legalább telefonálj rá az orvosra.

Amugy magzatpózban, felhúzott térdekkel talán kényelmesebb, azt kell elérni, hogy az erekció ne húzza a vágást és a varratokat.

márc. 28. 06:04
 2/8 Mad Max2 ***** válasza:
45%
brómos tea
márc. 28. 06:58
 3/8 Mad Max2 ***** válasza:
37%

Amugy megérte a körülmetélés?

Sese értettem minek csonkítják meg mahukat emberek, főleg ha nincs a dolog mögött pl vallási hagyomány.

Mire jó eza pöcsköszörülés skacok?.D

márc. 28. 06:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Mad Max2!

Nem gondolnám, hogy bárki is jókedvéből “csonkítja” meg magát. Nekem betegség miatt volt rá szükségem,( fitymaszűkület) én vallási szempontból nehezebben értem meg de hát mind különbözőek vagyunk. De ha valaki csak “divatból” csináltatná mert esetleg úgy érzi könnyebb tisztántartani vagy betegségmegelőzési célzattal szerintem azzal sincs semmi gond mindenki úgy tesz a testével ahogy jónak látja. ( én lennék a legboldogabb ha nem kellett volna elvégeztetnem ez a műtétet. És nagyon jól esett a kedves válaszod, köszönöm)

márc. 28. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
#3 Inkább fordítva gondolnám. Azt nem értem vallási alapon miért csonkítják meg megukat az emberek. Nyilván a kérdezőnek egészségügyi problémája volt, ami miatt meg kellett csinálni, akár hiszed akár nem.
márc. 28. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
17%

Ez kb. egy-másfél hónap, de teljesen rendben soha nem lesz sajnos, úgy mint korábban nem fogsz tudni élni. Mindig gond lesz vele.

Ha ez némi vigaszt jelent, ma már egész jó eljárások vannak a megmaradt fityma visszanyújtására, több országban vállalnak fitymaplasztikát, -csak sajnos elég drágán- vagy mivel elég fiatal vagy még megélheted a fityma visszanövesztését is.

Amúgy úgy gondolom, hogy nagyon nem helyes az az orvosi gyakorlat, hogy egyáltalán ma még ezt a műtétet végzik.

márc. 28. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
A fitymaszűkület nem betegség. Abszolút teljes élet élhető vele, igen nemi élet is. A körülmetélésnek sokkal több a hátránya, mint a fitymaszűkületnek.
márc. 28. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
7! Igen ez teljes egészében így van.
márc. 28. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!