Miért van tele az egész testem piros kiütéssel?
Figyelt kérdés
Tele van az egész testem apró piros kiütésekkel vasárnap óta. Nem tudom mennyire van ezzel összefüggésben de elöző héten mandulagyulladásom volt és 2 antibiotikumot is szedtem rá. Először aktil duot utána meg zitrocint. Semmi egyéb tünetem (láz ,köhögés, orrfolyás nem volt csak
nagyon gyulladt mandula) Szombaton hagytam abba a szedését és vasárnap lettem tiszta kiütés. Vettem.be vasárnap egy lordestint akkor talán kicsit jobb volt de most megint tiszta kiütés vagyok. Most vettem.be mégegyet. Nem hiszem hogy feltétlenül ez viszketne csak ritkán. Miért lehet ez?
Nem mehetek el orvoshoz mert már így is rengeteget hiányoztam az egyetemről.
Mit csináljak, ez mitől van? Esetleg a gyógyszer mellékhatása?
tegnap 11:18
2/3 A kérdező kommentje:
Mégis a kiütéseim viszketnek
tegnap 11:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!