Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit fog gondolni az orvos ha...

Mit fog gondolni az orvos ha panasztalanul megyek hozzá?

Figyelt kérdés

Holnapra van időpontom fogorvoshoz. Elkezdtek nőni a bölcsesség fogaim és félek, hogy össze fog torlódni a többi vagy fájni fog vagy bármi. Sajnos a családba szinte mindenkinek húzni kellett. Nekem egyenlőre semmi panaszom, de már most rá vagyok parázva így kértem időpontot.

Nagyon kínos így orvoshoz fordulni? Lehet azt gondolja majd hogy foglalom az időpontot más komoly beteg elől.

márc. 26. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
És mit akarsz, kihúzatni őket?
márc. 26. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Alapból szoktak a fogorvoshoz (is) évente járni legalább az emberek, akkor is, ha nincs panasz.

De amúgy ha most kezdtek csak nőni a bölcsességfogaid, úgyse tud vele mit kezdeni jelenleg.

márc. 26. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de úgy vagyok vele, ha lehet, akkor inkább szedjük ki most, amíg nem fáj, nem gyulladt és nincs szükségem fogszabályzóra.
márc. 26. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az valószínű, hogy össze fog torlódni, de még ki sem nőtt!

Most már vagy lemondod az időpontot, mert jelenleg úgysem tud mit csinálni vele, vagy elmész, és elmondod az aggályaidat, és megkérdezed tudsz-e valamit tenni ezek ellen. Ha már ott vagy nézze is át a többi fogad.

márc. 26. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
elvileg lehet menni olyannal fogorvoshoz hogy fél éves vagy éves ellenőrzés, elmész ilyen okkal, és közben felteszed amiért aggódsz
márc. 26. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha több mint fél éve voltál akkor tökre indokolt az ellenőrzés. Pluszban az aggodalmad megbeszélitek. Ha csinálni nem is lehet most semmit, egy röntgen alapján látszik hogy okoznak-e majd gondot várhatóan. Nem mindenkinek kell kihúzni, nekem is megvan mind, férjemnek hidat is tart az egyik.
márc. 26. 20:11
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
67%
Azt fogja gondolni, hogy valamit tenni kell, mert a büdös kölke hármast hozott matekból.
márc. 27. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg panorámaröntgenre fog küldeni, nem fog nekiállni most kihúzogatni, ha erre gondoltál. Ahogy a 6os írta, elmondhatod, hogy mitől tartasz, aztán majd a felvétel alapján megbeszélitek, mik a lehetőségek.
márc. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!