A teljes test masszázsban miért nincs benne a mellkas és a az arc?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:38
1/7 Metionin 

válasza:

Masszőrfüggő, ahol legutóbb voltam, arc is volt. A mellkas szerintem azért nincs, mert ott nincs nagyon mit masszírozni, a mellizma a legtöbb embernek nem jelentős vagy nem szokott masszázst igényelni. Mellizmot nekem csak sportmasszőr masszírozott egyszer, mert meg volt húzódva. Plusz ugye a nőknél a mell szexualizált testrész, valószínűleg sok vendég sem akarja hogy arrafelé matassanak.
2/7 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok, és elsősorban kedélyjavító jelleggel voltam. Amúgy szuper volt az egész, csak én annyira szeretem, ha mellkasom cirógatják 🙈
tegnapelőtt 12:44
4/7 A kérdező kommentje:
Hát az sincs 🙈
tegnapelőtt 22:21
6/7 anonim 

válasza:

Ha cirógatásra vágysz, arra is megvannak a megfelelő masszőrök (is).
7/7 Metionin 

válasza:

#2. Hát lehet hogy én járok másfajta masszázsra de elég messze szokott lenni a cirógatástól :D az szerintem egy másik kategória :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!