Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Édesapám nem hajlandó kórházba...

Édesapám nem hajlandó kórházba menni,szerintem haldoklik.Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Külön élünk,én 500 km-el távolabb lakom.

Kb.5 napja nagyon rosszul van,keveset tud enni,és inni is.Gyorsan fogy állítólag.

Telefonon keresztül nagyon nehezen tudok vele kommunikálni.Alig értem mit mond,de azt mondta hogy nem akar mentőt.

69 éves életerős ember,de van egy alhasi sérve,amit nem volt hajlandó soha kezeltetni.Irtózik a kórháztól,hiába mondtam hogy hívok mentőt,nem engedi.

Az élettársa se csinál semmit,pedig ott van mellette!

Azt mondja nem engedi neki fater,hogy mentőt hívjon.

Tiszában vagyok vele,hogy mit okoz a kezeletlen sérv.

Mit tegyek?

Tartsam tiszteletben a kérését?

febr. 15. 11:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk, 5 nap alatt akár el is mehettél volna megnézni.
febr. 15. 18:29
 12/24 Senior Séf ***** válasza:
27%
Szerintem hagyd békén. Olyan katasztrofális a kórházi étkezde, hogy még a dolgozók is inkább máshol esznek. Hat napig voltam bent combnyaktöréssel, de ezalatt is minden bajom lett, inkább hazamentem.
febr. 16. 12:11
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Senior Séf, te ne osztogass eü tanácsot, mikor friss combnyaktöréssel annyit nem vagy hajlandó, hogy pihensz
febr. 16. 12:26
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

Senior Séf! Eszednél vagy!? Azért mert nem megfelelő a kaja, inkább haljon meg otthon? Tartsunk már fontossági sorrendet! És hülye tanácsot ne osztogass, tartsd meg magadnak.

Én is voltam kórházban, és túléltem, ami itthon nem biztos, hogy sikerült volna.

febr. 16. 12:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Anyám is volt kórházban, ő nem élte túl. Hugyuti fertőzéssel került be. Krónikus tüdőbeteg volt, de karban volt tartva. Berakták a covidos kórterembe, elkapta belehalt. Mert leszarták, hogy nem rakhatnák oda.
febr. 16. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
15# Sajnálom, hogy ez történt édesanyáddal, de a kérdező apját azért nem kellene hagyni otthon meghalni.
febr. 16. 13:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha neki ez a kívánsága tiszteletben kell tartani. Apám is megmondta előre amíg eszméleténél van ne vitessük be. Így tettünk.
febr. 16. 13:17
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
Hát...és a kötelező segítségnyujás elmulasztása? Mert, ha az orvosnak nyilatkozik az is más, de ki sem hívni az orvost...Elég sok ilyent hallani, és a Bíróság dönt, ilyen esetekben.
febr. 16. 13:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Van valami hír?
tegnapelőtt 17:39
 20/24 Senior Séf ***** válasza:
Apám (70) is azt mondta, ha be kell mennie a kórházba, onnan már csak fejjel előrefelé hozzák ki.
tegnap 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!