Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyitott gerinccel császár?

Nyitott gerinccel császár?

Figyelt kérdés
Szóval az a kérdésem, ha tudomásom van arról, hogy nyitott a gerincem alsó szakasza kb 3-4 csigolya, akkor ha császárra kerülne a sor engem altatni kéne? Tudom, hogy az orvostól kell megkérdezni, de érdeklődöm a tapasztalatok után. Vagy, hogy ezt mindenképp mondjam a nőgyógyásznak? Tinédzser voltam, amikor ez kiderült, a lelet már nincs meg, de arra emlékszem, hogy a papírra spina bifida vagy valami hasonló volt írva.
ma 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a saját orvosaidnak minden elváltozásodról, betegségedről be kell számolnod.
ma 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak ez már olyan régen volt, és már nincs is meg a röntgen lelet. Csak az emlékeim. Fájni szokott egyébként néha a gerincem alsó szakasza. Csak nem tudom elhiszi e majd, vagy hülyének néz.
ma 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem elhiszik, hanem megvizsgálják
ma 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak ehhez röntgen kell nem? Ami terhesen kizárt..
ma 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt terhesen is lehet röntgenezni, csak kis dózisban, de ma már ultrahanggal gyakorlatilag minden ilyen problémát tudnak vizsgálni.
ma 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most megnyugodtam.
ma 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!