Milyen egy véradás?
Figyelt kérdés
Voltatok már véradáson?
Milyen "élmény"?
Milyen érzés hogy levesznek belőled fél liter vért? Hogyan készültök rá, és milyen utána?
Sosem adtam még vért.
ma 16:07
1/4 anonim válasza:
Nekem utána van egy jóleső, kellemes, fáradtságérzetem.
Előtte meg annyi, hogy egyél, igyál!
2/4 anonim válasza:
Én voltam. Nekem a legfurcsább élmény az volt, ez évekkel ezelőtt a Karolina úton az OVSZ-nél, hogy ki kellett tölteni egy kérdőívet, utána bemenni egy orvosi helyiségbe ahol azonnal jött az utasítás, hogy vetkőzzek le derékig. És akkor ujjbegyszúrás, vérnyomásmérés, fonendoszkóppal meghallgatott a doki, sóhajtsak stb. Utána fel lehetett öltözni és ezt követte a véradás. Ami maga az intravénás tű beszúrását jelentette, az kicsit kényelmetlen volt, de amúgy semmit nem éreztem, csak láttam, ahogy telnek a zsákok. Utána adtak egy kajacsomagot, várni kellett egy ideig és eljöhettem. Engem ez a sóhajtós orvosi vizsgálat lepett meg csak.
3/4 anonim válasza:
2. Azt csak "jobb helyeken" csinálják, főleg első véradóknál, vagy ha olyan korú vagy.
4/4 anonim válasza:
Én meg se éreztem. Se közben, se utána, igazából sosem érzem a vér "hiányát". Sosem érzek se fáradtságot, se semmit, elég jól tűröm. :) Előtte mindenképp igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!