Halálesetről hétvégén is értesítenek?
Figyelt kérdés
ha valaki hétvégén hal meg már aznap hívnak kórházból vagy csak hétfőntegnap 10:06
1/11 anonim válasza:
Már aznap hívnak, hogy mihamarabb tudj intézkedni.
2/11 A kérdező kommentje:
jó de hétvégén nem lehet intézkedni szerintem
tegnap 10:14
3/11 anonim válasza:
Dehogynem. Be tudsz menni az elhunyt személyes tárgyaiért, néhol még azt a ruhát is le tudod adni, amibe szeretnéd, hogy öltöztessék, vagy csak simán megkeresed a ruhákat és hétfő reggel már tudod őket vinni. Mikor nekem hozzátartozóim hunytak el hétvégén, mindig tudtunk intézni valamit hétfőig, még ha nem is sokat.
4/11 anonim válasza:
Értesítenek.
Már csak azért is, mert nálunk pl. 2 órával a halál beállta után viszik el a testet, addig van lehetősége a családnak beérni és "elbúcsúzni".
5/11 anonim válasza:
A legtöbb temetési szolgáltató elérhető 0-24 órában.
És már az is nagy "előny" - ha nem túl ízléstelen ezt a szót ilyen esetben használni; kérlek, értsd jól -, ha tudod jelezni a főnöknek, hogy másnap nem tudsz menni dolgozni. Tudod értesíteni a hozzátartozókat, összekészülhetsz ruhaneművel, iratokkal, stb.
6/11 anonim válasza:
Értesítenek. (Jól is néznénk ki, ha mennél látogatni, és az üres ágyat találnád, hogy "Ja, már X órája meghalt.)
7/11 anonim válasza:
Szia én nagypapám vasárnapi nap halt meg és értesítettek. Ki valasztottuk neki a ruhát hogy miben legyen, és el lehetett tőle búcsúzni.
8/11 anonim válasza:
Tesóm anyósa nemrég egy szombati napon halt meg, kb azonnal telefonáltak a kórházból. Egy kórházban nincs hétvége meg ünnepnap.
9/11 A kérdező kommentje:
értem köszi az infokat
tegnap 10:49
10/11 anonim válasza:
Engem kora hajnalban hívtak, mikor meghalt anyukám szóval igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!