Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi legyen ezzel a kapcsolattal?

Mi legyen ezzel a kapcsolattal?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1hónapja élek párkapcsolatban,nagyon az elején vagyunk.Viszont nekem van egy-két érdekes dolog.Én még iskolába járok,ő már dolgozik és 0 időnk van a hétköznapokban egymásra,ami nagyon rossz főleg az elején.Egyébként is érdekesen ismertem meg és érdekesen is lett ebből kapcsolat.

Állítása szerint ő 21 évesen minden nap 12 órákat dolgozik,és ezzel mentesíti magát,hogy nincs ideje.És meg is értem,mert nyilván fáradt,ha ez igaz.

De van még egy probléma.Több embertől is hallottam,hogy valószínű hogy ő nem konkrét kapcsolatot akart,csak ha éppen szüksége van valakire,akkor legyen.Ő azt mondja ez nem igaz,de például sose mondja hogy szeretlek,kivéve szex közben.

Úgyhogy nem tudom,hogy még az elején lépjek ki ebből,vagy várjak,mert lehet csak nem tudott teljesen megnyílni.

tegnap 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen melóhely ez, ahol több, mint 40 óra a munkaidő? Mindig?

Ennek így semmi értelme, oda sincs érted. A hétvégi találkozások ok, de az egész furcsa.

tegnap 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy hónapja vagy vele és már dugtok? Akkor megis érdemled, hogy átbaszott.

Gyárakban, vendéglátóban, esetleg vmi olyan boltban dolgozhat, ahol 12 óra a műszak, viszont ilyenkor heti két nap pihenőjük akkor is van, ami mondjuk nem biztos, hogy hétvégére esik.

Egy hónapos kapcsolatnál miért kéne, hogy azt mondja szeret? Örülj, ha a nevedet tudja.

tegnap 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!